Mercury Outboards


tohatsu90outboard.jpg


Mercury Outboards
Geen enkel merk maakt een betrouwbaarder, krachtiger en efficiënter assortiment buitenboordmotoren dan Mercury: Verado, Pro XS, FourStroke, SeaPro en Jet. Mercury buitenboordmotoren zijn gebaseerd op decennia lange innovatie en leiderschap en gebouwd om alles aan te kunnen. Ze staan garant voor legendarische prestaties, aangedreven door toekomstgerichte technologie.


Garantie
Elke Mercury buitenboordmotor, van de draagbare 2.5 tot en met onze Verado 400R, die recreatief wordt gebruikt, komt in aanmerking voor 5 jaar verlengde fabrieksgarantie. Exclusieve 5 jaar gelimiteerde fabrieksgarantie voor recreatieve toepassing. Geldt niet voor professionele- en racetoepassingen.


Service, Reparatie en Winterstalling
Bij Trustwatersport bent u aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie van uw buitenboordmotor. Voor service en reparatie doeleinden zijn onderdelen ruim voorradig. En besluit u uw jaarlijkse servicebeurt aan het eind van het vaarseizoen te laten uitvoeren, de winterstalling is dan geheel gratis. Uw motor staat dan veilig en warm in onze werkplaats.


Prijsvergelijking en Modellen
Vergelijk de prijs van een Mercury buitenboordmotoren met andere A-merken in onze Overview Outboards pagina's. Mercury levert een groot assortiment buitenboord-motoren vanaf 2.5 PK. Kijk verder hieronder door op het gewenste aantal PK's te klikken.

© 2009 - 2022 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel