Boten | Stickers


Trustwatersport levert diverse soorten stickers voor uw boot. De meest gebruikte stickers zijn de naam van de boot, de plaatsnaam van de boot en de registratie stickers.


Registratie Stickers
Boten die harder kunnen varen dan 20 kilometer per uur en korter zijn dan 20 meter mogen alleen varen in Nederland als uw vaartuig voorzien is van een registratieteken. Dit teken staat op het registratiebewijs. Het registratieteken brengt u met stickers aan op beide kanten van uw vaartuig. U kunt deze stickers laten maken bij Trustwatersport.


Bootnaam Stickers
Is een boot verplicht een naam te hebben? Ja, volgens het Binnenvaartpolitiereglement artikel 2.02 is het verplicht om op je boot een naam aan te brengen. Deze moet duidelijk herkenbaar op de zijkant van de boot staan. U kunt deze stickers laten maken bij Trustwatersport.

Boten die harder kunnen varen dan 20 kilometer per uur en korter zijn dan 20 meter hoeven geen naam te dragen. Deze boten vallen onder de categorie “snelle motorboot”. Snelle motorboten zijn wel verplicht om een registratiebewijs te hebben. Geen naam dus, maar wel geregistreerd staan.


Plaatsnaam / Thuishaven Stickers
Tijdens het varen zie je vaak aan de achterkant van een schip nog een bepaalde plaats staan. Dit is echter geen verplichting, maar het is wel wenselijk. Veelal staat de naam van de thuishaven vermeld op de achtersteven. Dit kan de plaatsnaam zijn waar het schip zijn vaste ligplaats heeft, maar dit kan ook de woonplaats van de eigenaar zijn. U kunt deze stickers laten maken bij Trustwatersport.

Wel is het verplicht om ergens op je boot de naam van de eigenaar en zijn woonplaats te vermelden. Vaak zie je dat iemand een plaatje heeft laten drukken met deze gegevens inclusief de naam van de boot en deze ergens binnen in de kajuit heeft vastgemaakt.


Overige Stickers
Naast bovenstaande veel gebruikte stickers kunt u ook eigen ontworpen stickers door ons laten maken. Denk bv. aan graphics, figuren, extra namen enz. enz. enz. En dit in allerlij lettertypen en / of kleuren. 

© 2009 - 2024 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel