Boten | Transport


Boot transport i.c.m. winterstalling.
Trustwatersport verzorgt het ophalen van uw boot / sloep op een door u gekozen lokatie in onze regio. Wel moet het mogelijk zijn uw boot / sloep op onze trailer te plaatsen, hetzij via een daar aanwezige helling hetzij via een hijs installatie. 

Uw boot / sloep wordt dan op een van onze trailers geplaatst. Vervolgens wordt uw boot / sloep naar onze werkplaats in Zwanenburg gebracht. Wij verzorgen vervolgens ook het afleveren van uw boot / sloep op een door u gekozen lokatie.  


Boot transport
Trustwatersport verzorgt ook het ophalen van uw boot / sloep op een door u gekozen lokatie. Wel moet het mogelijk zijn uw boot / sloep op onze trailer te plaatsen, hetzij via een daar aanwezige helling hetzij via een hijs installatie.  

Uw boot / sloep wordt dan op een van onze trailers geplaatst. Wij brengen uw boot vervolgens naar de plaats van bestemming waar hij weer te water wordt gelaten via een daar aanweige helling of hijs installatie. Kosten voor de hijsinstallatie zijn voor rekening van de klant.


Tarieven
Omdat uw lokatie in principe overal kan liggen en dus buiten onze regio, graag eerst contact opnemen met Trustwatersport om de mogelijkheden te bespreken.  Het aantal km's wordt berekend vanaf onze werkplaats naar de plaats van bestemming en weer terug. 

TarievenVaste kostenVariable kosten
Transport20,-- / kwartier1,-- / Kilometer
Transport i.c.m. winterstalling35,--1,-- / Kilometer
Gebruik heftruck Trustwatersport65,-- 
Gebruik Hijsinstallatie BestemmingKosten Klant O

© 2009 - 2024 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel