Outboard | Reparatie


Ook voor reparaties aan uw buitenboordmotor bent u bij ons van harte welkom. 


Nieuwe of occasion onderdelen
Bij reparatie kunnen wij eventueel bekijken of een occasion onderdeel de oplossing van het probleem kan zijn. Dat scheelt voor u weer in de kosten. En anders wordt er gekeken naar een nieuw onderdeel.


Kostenafspraak
Ons starttarief voor onderzoek en/of reparatie is gebaseerd op een half uur. Daarna berekenen wij ons werkplaats tarief (zie hieronder).

Om u te vrijwaren van een onaangename financiële verrassing spreken wij eerst met u een maximum bedrag af waarvoor we uw motor onder handen zullen nemen. Wij zullen u dan van te voren altijd bellen indien de kosten hoger zullen zijn dan het afgesproken bedrag. U kunt dan altijd zelf beslissen of wij door moeten gaan met de verdere reparatie van uw motor.  


​Afkeuren motor
Mochten wij vinden dat de kosten van de reparatie niet meer in balans zijn met de waarde van de buitenboordmotor, zullen wij u adviseren de reparatie te staken en de buitenboordmotor als verloren te beschouwen. U bent dan alleen de tot dan gemaakte kosten verschuldigd met een maximum van 75 euro. Desgewenst zullen wij de buitenboordmotor gratis afvoeren.


Lokatie Werkzaamheden
Wij kunnen ook op lokatie komen voor reparatie / service van uw motor. Afhankelijk van het probleem kunnen wij dit direct oplossen of moeten wij uw motor meenemen naar onze werkplaats in Zwanenburg. Kosten (voorrij kosten) voor lokatie werkzaamheden is mede afhankelijk in welke regio uw boot afgemeerd ligt. Daarnaast betaalt u ons normale werkplaats tarief.


Tarieven 2022 

Werkplaats  
Start tarief 30,--
Standaard tarief 65,--
   
Lokatie  
Voorrijkosten Regio 1 Zwanenburg, Badhoevedorp, Halfweg en Boesingheliede.25,--
Voorrijkosten Regio 2Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem en overige bestemmingen in een straal van 30 km, gebaseerd op uw postcode en huisnummer, berekend door Google Maps.55,--
Voorrijkosten Regio 3Buiten regio I en regio II hanteren wij een tarief gebaseerd op gebaseerd op uw postcode en huisnummer, berekend door Google Maps. 2,-- / km

Tarieven zijn altijd in euro, incl. 21 % BTW en excl. onderdelen.

© 2009 - 2024 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel