Boten | Winterstalling


Uw kostbare boot heeft u deze zomer weer veel plezier gegeven op het water maar denkt u ook aan uw boot in de winter. Een goede winterstalling zorgt ervoor dat uw boot goed het winterse weer doorkomt zodat hij straks weer opnieuw voor de nodige pret en ontspanning kan zorgen. Trustwatersport zorgt ervoor dat uw boot deze winter weer keurig binnen komt te staan in haar loods. Meldt u zich dus snel aan voor een plekje. 


Spelregels
Aan het stallen van uw boot in onze winterstalling zijn een aantal spelregels gekoppeld. Het zijn er niet veel maar toch . . .  goed om te weten. Klik hier voor onze aanvullende voorwaarden botenstalling.


Tarieven
Het tarief van onze bootstalling is gebaseerd op de lengte en breedte van uw boot. Neem bij het bepalen van de lengte ook uw eventuele buitenboordmotor mee en als u de boot aanlevert op een trailer tevens de lengte van de boot inclusief de trailer (en dissel). Een minimale stallingplaats van 10 M2 wordt gehanteerd.

Onze tarieven zijn één van de goedkoopste in de regio en zijn altijd inclusief 21 % BTW. 
Het tarief voor het seizoen 2024-2025 is € 49,50 per M2. 


Extra services
Veel van onze klanten combineren het uit het water halen van de boot gelijk met enkele onderhoudswerkzaamheden zoals het schoonmaken van de boot, het aanbrengen van een nieuwe laag anti-fouling, cabriokap c.q. afdekzeil onderhoud, accu onderhoud en natuurlijk onderhoud van de buiten- of binnenboordmotor.


 

© 2009 - 2024 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel