Financiering


U bent een watersportliefhebber in hart en nieren, en zou niets liever willen dan er verschillende keren per jaar op uit te gaan met uw boot, jacht of schip.

Dat betekent dat u nu overweegt een investering te doen in een mooie boot die nu precies bij uw wensen past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om in de toekomst uw vervangingswensen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een andere boot of jacht.

Het WatersportDreams Concept is precies daarvoor bedoeld. Met dit concept kunt u de volledige investering in uw boot, inclusief accessoires, van u laten overnemen tot maximaal €125.000,00. Natuurlijk mag u ook een deel van de investering zelf doen, maar dat is geen verplichting.

Vervolgens wordt samen met u doorgenomen wat uw verwachte periode van gebruik is, en hoeveel geld u tegen het einde van deze periode weer beschikbaar wilt hebben voor uw vervangingswensen.

Op basis hiervan wordt voor u uitgerekend welk bedrag er maandelijks gereserveerd dient te worden om uw toekomstige vervangingswensen mogelijk te maken, plus het bedrag dat maandelijks aan rente berekend wordt omdat (een deel van) de investering in de boot of schip van u is overgenomen.

Klik op onderstaand logo om een vrijblijvende berekening te maken van uw maandelijks termijnbedrag om de aanschaf van uw boot nu te realiseren. U zult verrast zijn van de mogelijkheden die deze financieringsmogelijkheid u biedt.

 

 

© 2009 - 2023 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel