Boten | Zeilmakerij


Een nieuwe cabriokap, een ander dekzeil, reparatie van bestaande cabriokappen en dekzeilen. Voor alles wat voor uw boot met zeildoek gemaakt kan worden heeft Trustwatersport een oplossing voor u. Met zeildoek werken is toch een vak apart en daarom is Trustwatersport een samenwerking aangegaan met een lokale zeilmakerij. 

Voor cabriokappen in diverse kleuren, reparaties van uw huidige zeildoek zoals nieuwe ritsen, sticksels, scheuren, gaten, nieuwe ramen. U kunt het zo gek niet bedenken of onze zeilmakerij heeft hier wel een oplossing voor. Omdat dit allemaal maatwerk is kunnen wij hiervoor nog geen vaste prijs noemen. Wel zorgen wij ervoor dat u van ons een passende offerte toegestuurd krijgt zodat u dan pas een beslissing kunt nemen. 


RVS Buizen
Trustwatersport levert nieuw cabriokappen voor uw boot. Hiervoor bieden wij 2 types aan, een cabriokap 2-buizen systeem en een cabriokap 3-buizen systeem. Onze buizen zijn altijd van RVS omdat deze een stuk steviger zijn dan aluminium buizen.

Is de nieuwe kap ter vervanging van de oude kap en zijn uw buizen nog van goede kwaliteit, dan kunnen we deze oude buizen gewoon gebruiken in de nieuwe kap. Dat scheelt toch weer in de kosten.

© 2009 - 2024 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel