Motoren | Verhuur


Verhuur Buitenboordmotoren
Mocht de wachttijd voor reparatie of servicebeurt erg lang zijn of is uw motor net kapot gegaan vlak voor een dagje varen met uw vrienden. Dan hebben wij de oplossing! Wij hebben een mooie 6 PK Tohatsu 4takt buitenboordmotor gereed staan die u kunt huren tot uw eigen motor weer beschikbaar is.


Brandstof
De Tohatsu drinkt graag euro 98 (E5) benzine. Deze benzine zorgt voor een langere levensduur van de motor. U krijgt van ons een 12 liter brandstoftank mee. Deze zult u wel eerst zelf moeten vullen met de euro 98 (E5) benzine.


Tarieven

DagWeekendMidweekWeek
60,--115,--200,--250,--
 Zaterdag 12:00 t/m Dinsdag 12:00  

Borg
Wij zijn helaas genoodzaakt een borgstelling van € 300 per huurperiode te berekenen. Wij vragen om uw begrip hiervoor. U kunt de borg betalen via ons pinapparaat of gewoon contant. Na de huurperiode  krijgt u deze weer contant of teruggestort op uw rekening.


Legitimatie
Legitimatie is verplicht. 


Schade
Eventuele schade aan het gehuurde of schade als gevolg van het gebruik van het gehuurde zijn voor uw eigen rekening. U kunt hiervoor geen verzekering bij Trustwatersport afsluiten. Wij maken voor vertrek en na binnenkomst de status van het gehuurde met u op zodat er geen misverstanden zijn over eventuele schades.

© 2009 - 2024 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel