Niet Goed Geld Terug


Trustwatersport wilt graag tevreden klanten. Bent u niet tevreden met uw aankoop of voldoet het niet aan uw verwachtingen? Wij doen daar niet moeilijk over en ...... hiervoor bestaat een wettelijke mogelijkheid die wij ook graag faciliteren.

Trustwatersport heeft de NIET GOED GELD TERUG regeling.


“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@trustwatersport.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Indien u een artikel wilt retourneren willen wij u vragen dit te doen met bijsluiting van het retourformulier en deze te adresseren aan:

Trustwatersport
Schipholdijk 253 A-C
1438 AC   OUDE MEER


Wat is een bedenktijd / zichttermijn?
In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde bedenktijd / zichttermijn van 14 werkdagen (Wet Kopen op Afstand) vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze zichttermijn kunt u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld.

De
bedenktijd / zichttermijn is een periode waarin u kunt beslissen dat u het product toch niet wilt kopen. U kunt het dan terugsturen. U hoeft niet te vertellen waarom u het product niet wilt. Artikelen kunnen worden teruggezonden mits deze binnen de zichttermijn wordt teruggestuurd, in de onbeschadigde, niet beschreven en -voor zover redelijkerwijs mogelijk- in originele (fabrieks)verpakking zit, compleet, niet gebruikt en onbeschadigd is.


Uitzonderingen
Een artikel kan niet geruild of geretourneerd worden indien:
- Artikelen die beschadigt, gebruikt of incompleet zijn.
- Artikelen waarin op verzoek gegraveerd is.
- Artikelen die op speciaal verzoek gemaakt zijn.
- Artikelen die als occasion zijn verkocht.
- Artikelen die op maat gemaakt zijn.
- Artikelen die verzegeld zijn.
- Het uw tweede ruiling wordt.


Aankoopbedrag Retour
Wanneer het retour gezonden artikel door ons ontvangen wordt, storten wij het door u betaalde aankoopbedrag (incl. de verzendkosten) binnen 30 dagen terug op uw rekening. Voeg voor een snelle afwikkeling dan ook altijd het ingevulde retourformulier mee.

© 2009 - 2024 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel