Suzuki Outboards


tohatsu90outboard.jpg


Suzuki Outboards
Suzuki Marine is al ruim vijftig jaar koploper als het gaat om innovatie. Zo produceren ze al sinds 1965 vernieuwende buitenboordmotoren. Deze buitenboordmotoren zijn makkelijk te combineren met onze Lago Amore sloepen. De doordachte geavanceerde technieken, die zijn toegepast op de verschillende Suzuki buitenboordmotoren, zorgen voor veel voordelen. Denk aan verbeterde prestaties, een lager brandstofgebruik, een grotere betrouwbaarheid en meer gebruiksgemak.


Garantie
Suzuki geeft 3 jaar garantie op nieuwe 4-takt motoren. De zekerheid van betrouwbaarheid. Trustwatersport levert alle modellen uit het Suzuki programma met deze 3 jaar fabrieksgarantie.


Service, Reparatie en Winterstalling
Bij Trustwatersport bent u aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie van uw buitenboordmotor. Voor service en reparatie doeleinden zijn onderdelen ruim voorradig. En besluit u uw jaarlijkse servicebeurt aan het eind van het vaarseizoen te laten uitvoeren, de winterstalling is dan geheel gratis. Uw motor staat dan veilig en warm in onze werkplaats.


Prijsvergelijking en Modellen
Vergelijk de prijs van een Suzuki buitenboordmotoren met andere A-merken in onze Overview Outboards pagina's. Suzuki levert een groot assortiment buitenboord-motoren vanaf 2.5 PK. Kijk verder hieronder door op het gewenste aantal PK's te klikken.

© 2009 - 2022 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel