ePropulsion Electric Outboards


Vier het elektrisch varen!
Elektrisch varen is niet bedacht om het varen met een benzinemotor te vervangen, maar om een premium vaarervaring te bieden. Het is schoon, stil en vereist minder onderhoud. Ten opzichte van andere opties voor elektrisch varen, blinkt ePropulsion uit als technologische pionier, met gegarandeerde kwaliteit.

Het kiezen voor ePropulsion biedt eigenaren vertrouwen en trots. Naast onze producten zelf, zal elke ontmoeting met ePropulsion een fijn gevoel creëren. We beloven dat je verstelt zal staan en zal zeggen: "dit is de vaarervaring die ik wil!".


Onderhoudsvrij
Elektrisch varen bespaart u tientallen uren aan onderhoud en maakt het dus gemakkelijk in de praktijk. U hoeft nooit motorolie te verversen, uw brandstofleidingen te controleren, u zorgen te maken over een brandstoftank of uw motor opnieuw winterklaar te maken. Hierdoor bespaart u tijd en geld.


Verbazingwekkend stil
Zin in een ontspannen tocht? Dat is precies wat elektrisch varen biedt. Het is de perfecte keuze voor bijvoorbeeld als u wilt gaan vissen, ze horen u amper aankomen. Het is ook ideaal voor een familietripje zonder dat de luide motor uw gesprekken onderbreekt. Het gezoem van onze motor zal u verbazen!


Milieuvriendelijk en Geen schadelijke uitlaatgassen 
Bij ePropulsion maken we het verschil voor onze planeet. Bescherming van het milieu is mogelijk met onze motoren, omdat deze nul uitstoot van broeikasgassen veroorzaken en nooit olie of brandstof zullen lekken. Het helpt ook u, want u bent niet meer afhankelijk van stijgende brandstofkosten.

Een boottocht met familie en vrienden zonder de vieze uitlaatgassen. Het kiezen van een elektromotor betekent dat er geen schadelijke stoffen worden ingeademd door u en uw passagiers.


Zorgeloos vervoer
Onze buitenboordmotor is gemakkelijk te vervoeren met uw auto naar uw opslagruimte. U hoeft zich nooit zorgen te maken over olievlekken of gemorste benzine. 


Modellen
ePropulsion kent de onderstaande series en per serie meerdere modellen.

  
MaandagOp afspraak
Dinsdag Op afspraak
WoensdagOp afspraak
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
ZondagOp afspraak

Tijdens de winterstalling periode is onze winkel beperkt geopend.
Wil je toch langskomen ? , app of bel ons voor een afspraak.

 
Trustwatersport 
Venenweg 71 
1161 AK  Zwanenburg 
The Netherlands 
  
Mobiel06-53401410
Emailinfo@trustwatersport.nl
WhatsApp 06-53401410
  
KvK nr53699793
BTW nrNL0011.67.962.B14
IBAN nrNL51INGB0005148929
BICINGBNL2A

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

© 2009 - 2021 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel