Trailers | Verhuur


Verhuur Boottrailer
Een bootje verplaatsen of naar een winterstalling brengen. Huur daarvoor onze kantelbare boottrailer. De boottrailer heeft een handlier en een centreerset om het u gemakkelijk te maken.


De boottrailer kan maximaal vervoeren:
- Boten tot een lengte van ca 5,40 meter; 
- Boten tot een breedte van ca 2.00 meter; 
- Boten tot een gewicht van ca 570 kilo;
- Boten zonder Kiel;


Denk om een nummerplaat (wit)
Voor de boottrailer is geen rijbewijs BE nodig. Wel is een wit kentekenplaat nodig (deze kunt u in 5 minuten laten maken bij Brezan).


Denk om sjorbanden
U wilt natuurlijk niet dat de boot van de trailer afvalt tijdens het rijden. Zorg ervoor dat u stevige sjorbanden meeneemt om de boot goed vast te zetten. Sjorbanden zijn eventueel te koop bij Trustwatersport (per set van 2 banden).


Denk om de verlichting
De boottrailer heeft een 13-polige stekker. Mocht uw auto een 7-polige contactdoos hebben, dan zult u een verloopstekker nodig hebben. Verloopstekkers zijn eventueel te koop bij Trustwatersport.


Combinatie met winterstalling Boten
Wilt u uw boot bij Trustwatersport in de winterstalling plaatsen. Dan is het gebruik van onze boottrailer geheel GRATIS. Geef even aan wanneer u uw boot naar en van onze winterstalling wilt vervoeren en wij zorgen ervoor dat de boottrailer voor uw klaar staat.


Tarieven

DagWeekendMidweekWeek
60,--115,-- 200,--250,--
 Zaterdag 12:00 t/m Dinsdag 12:00  

Borg
Wij zijn helaas genoodzaakt een borgstelling van € 300 per huurperiode te berekenen. Wij vragen om uw begrip hiervoor. U kunt de borg betalen via ons pinapparaat of gewoon contant. Na de huurperiode  krijgt u deze weer contant of teruggestort op uw rekening.


Legitimatie
Legitimatie is verplicht. 


Schade
Eventuele schade aan het gehuurde of schade als gevolg van het gebruik van het gehuurde zijn voor uw eigen rekening. U kunt hiervoor geen verzekering bij Trustwatersport afsluiten. Wij maken voor vertrek en na binnenkomst de status van het gehuurde met u op zodat er geen misverstanden zijn over eventuele schades.


Boetes
Het kan natuurlijk voorkomen dat u, om wat voor reden dan ook, een boete krijgt bij het gebruik van onze trailer. Trustwatersport ontvangt deze boete van het CJIB en zal deze dan (achteraf) doorreken aan u als huurder van de trailer. U ontvangt dan een factuur van Trustwatersport ten grootte van het boetebedrag + een kopie van de boete. Trustwatersport zorgt dan voor de verdere afhandeling richting het CJIB. 

© 2009 - 2024 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel