Honda Outboards


tohatsu90outboard.jpg


Honda Outboards
Toen Honda haar assortiment buitenboordmotoren ontwierp, bekeken ze het leven uit alle hoeken Meer dan 50 jaar innovatie, testen, verfijnen en weer testen, maken van haar marine technologie de beste in zijn sector. Sterker nog, alles wat ze leren van alles wat ze doen, wordt in haar ontwikkeling gestopt, zodat ze nieuwe technologieën kunnen creëren en nieuwe manieren kunnen vinden om problemen op te lossen. Het is dus niet alleen slimme technologie, 


Garantie
Honda garantie dekt zowel fabricage- als materiaalfouten gedurende drie jaar vanaf de datum van aankoop (één jaar bij commercieel gebruik). Trouwens, vergeet niet uw buitenboordmotor te registreren, hiermee activeert u de Honda garantie. Elke klant krijgt drie jaar garantie, zolang hij zich houdt aan het onderhoudsschema.


Service, Reparatie en Winterstalling
Bij Trustwatersport bent u aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie van uw buitenboordmotor. Voor service en reparatie doeleinden zijn onderdelen ruim voorradig. En besluit u uw jaarlijkse servicebeurt aan het eind van het vaarseizoen te laten uitvoeren, de winterstalling is dan geheel gratis. Uw motor staat dan veilig en warm in onze werkplaats.


Prijsvergelijking en Modellen
Vergelijk de prijs van een Honda buitenboordmotoren met andere A-merken in onze Overview Outboards pagina's. Tohatsu levert een groot assortiment buitenboord-motoren vanaf 2.5 PK. Kijk verder hieronder door op het gewenste aantal PK's te klikken.

© 2009 - 2022 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel