Selva Outboards


SELVA OUTBOARDS
Selva is de laatste Europese fabrikant van buitenboordmotoren, gevestigd in Milaan. Het bedrijf, wat opgericht is in 1959 beschikt over een compleet aanbod van modellen waarvan de motoren tot en met 9.9. pk uit eigen productie komen. 

De grotere motoren die Selva nu verkoopt, worden door Yamaha gebouwd. Wat opvalt bij een Selva buitenboordmotor is het compacte ontwerp en de witte kleur van de kap van de buitenboordmotor.Garantie
Selva geeft 3 jaar garantie op nieuwe 4-takt motoren. De zekerheid van betrouwbaarheid. Trustwatersport levert alle modellen t/m 40 PK uit het Selva programma met deze 3 jaar fabrieksgarantie.


Service, Reparatie en Winterstalling
Bij Trustwatersport bent u aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie van uw buitenboordmotor. Voor service en reparatie doeleinden zijn onderdelen ruim voorradig. En besluit u uw jaarlijkse servicebeurt aan het eind van het vaarseizoen te laten uitvoeren, de winterstalling is dan geheel gratis. Uw motor staat dan veilig en warm in onze werkplaats.


Prijsvergelijking en Modellen
Vergelijk de prijs van een Selva buitenboordmotoren met andere A-merken in onze Overview Outboards pagina's. Selva levert een groot assortiment buitenboord-motoren vanaf 2.5 PK. Kijk verder hieronder door op het gewenste aantal PK's te klikken.

© 2009 - 2022 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel