HomeServices > Transport Boten


Trustwatersport zet haar transport service voor boten in om uw boot / sloep van en naar onze winterstalling te brengen. Om dit te bereiken heeft Trustwatersport de volgende opties voor u ingeregeld.


Ophalen / Afleveren boot Trustwatersport werkplaats in Zwanenburg.
De goedkoopste manier om uw boot / sloep in de winterstalling te plaatsen is zelf de boot / sloep uit het water te halen en de romp schoon te maken. U kunt uw boot / sloep dan afleveren bij onze werkplaats in Zwanenburg.

Voor het vervoer van uw boot / sloep kunt u GRATIS gebruikmaken van één van onze trailers. Trustwatersport zorgt er dan voor dat uw boot / sloep naar de winterstalling wordt gebracht. Voor het ophalen van uw boot / sloep geldt de omgekeerde procedure.


Ophalen / Afleveren boot Trustwatersport steiger aan de Ringvaart in Zwanenburg.
U kunt uw boot / sloep ook afleveren bij de steiger van Trustwatersport aan de ringvaart in Zwanenburg. Wij verzorgen dan dat uw boot / sloep GRATIS uit het water wordt gehaald met onze 6-tons vorkheftruck en met een trailer naar de werkplaats wordt gebracht. Voor het ophalen van uw boot / sloep geldt de omgekeerde procedure.


Ophalen / Afleveren boot bij de publieke helling aan het Nieuwe Meer.
Trustwatersport verzorgt het ophalen van uw boot / sloep bij de publieke helling aan het Nieuwe Meer. Uw boot / sloep wordt uit het water gehaald en op een van onze trailers geplaatst. Vervolgens wordt uw boot / sloep naar onze werkplaats in Zwanenburg gebracht. Wij verzorgen vervolgens ook het afleveren van uw boot / sloep bij de botenhelling Nieuwe Meer.

Aan deze service zijn wel kosten verbonden.


Ophalen / Afleveren boot op eigen lokatie.
Trustwatersport verzorgt het ophalen van uw boot / sloep op een door u gekozen lokatie. Wel moet het mogelijk zijn uw boot / sloep op onze trailer te plaatsen, hetzij via een daar aanwezige helling hetzij via een hijs installatie. 

Uw boot / sloep wordt dan uit het water gehaald en op een van onze trailers geplaatst. Vervolgens wordt uw boot / sloep naar onze werkplaats in Zwanenburg gebracht. Wij verzorgen vervolgens ook het afleveren van uw boot / sloep op een door u gekozen lokatie.

Omdat uw lokatie in principe overal kan liggen, graag eerst contact opnemen met Trustwatersport om de mogelijkheden te bespreken. Aan deze service zijn wel kosten verbonden.


TIP
Combineer de winterstalling van uw boot / sloep gelijk met een servicebeurt voor uw buitenboordmotor en/of het aanbrengen van een nieuwe anti-fouling laag op uw boot / sloep.

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00 
Vrijdag 09:00 - 18:00 
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten
 

Trustwatersport
Venenweg 71
1161 AK  ZWANENBURG
The Netherlands
  
KvK 53699793, Amsterdam
BTWNL0445.07.963.B03
IBAN NL51 INGB 0005 1489 29
BICINGBNL2A
info@trustwatersport.nl
06-53401410
06-53401410

Trustwatersport actieprijs

Tohatsu MFS9.8B EPL - 4takt € 3.399,00 € 2.995,00
© 2009 - 2018 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie