Lago Amore | 733 | Tender

EEN GEZINSBOOT MET ONGEKENDE KWALITEITEN...
De Lago Amore 733 Tender is de ultieme cruiser en weekender, met een onderscheidende sociale hangplek voor al je sociale media op het water... of je nu een beginnend of een varend schipper bent... Deze alleskunner is ruim, opmerkelijk stabiel en zeer toegankelijk. Het besturen van deze boot voelt heel intuïtief aan, ook met de volle 8 tot 10 personen aan boord. Kortom, passend bij alle gewenste activiteiten op het water. De 733 kan worden uitgerust met een toilet en zonnedek, hierdoor is de boot uitermate geschikt om te overnachten! 

ALLES BINNEN HANDBEREIK
De schipper in het middelpunt van de aandacht en betrokken worden bij het plezier aan boord; de Lago Amore heeft hier rekening mee gehouden! De stuurconsole en alle instrumenten zijn binnen één armlengte te bereiken. Wel zo fijn en relaxed. Daarnaast kan het console volledig worden ingedeeld zoals u het wenst, denk aan een groot Raymarine scherm, analoge tellers, radio. Eigenlijk is alles mogelijk!

DOORDACHT ERGONOMISCH 
Uiteraard conformeert de Lago Amore 733 Tender zich aan de CE richtlijnen... én we zijn in staat geweest om zó te ontwerpen dat de ruimte perfect past bij het dagelijks gebruik op het water. Qua ruimte (zit- of ligplek), of opbergruimte, of plaatsing van accessoires; we hebben écht overal rekening mee gehouden.

VOOR ANKER GAAN EN ONTSPANNEN
Meer dan voldoende ruimte om te ontspannen aan boord. Of het nu liggend een boek lezen is, of zwemmen en daarna zonnen op de twee ligbedden; de keuze is aan jou... De Lago Amore 733 Tender heeft alles in huis om optimaal te kunnen genieten.

TAFELEN TOT DE ZON ONDER GAAT
Thuiskomen, snel even een heerlijke maaltijd klaarmaken en een koude witte wijn mee en dan fijn dineren aan boord tot de zon onder gaat... Dit is het Lago Amore 733 gevoel van écht er even uit te zijn, alles loslaten en tijd besteden aan elkaar. Hoe fijn is dat!

BENZINE OF TOCH ELEKTRISCH?
Bij al onze Lago Amore modellen is het mogelijk om te kiezen tussen verschillende merken buitenboordmotoren en vermogens. Wilt u een schone en geruisloze motor? Dan hebben wij ook elektrische buitenboordmotoren waarbij wij verschillende accu-pakketten kunnen aanbieden voor een hele dag vaarplezier! 

Sorteer op
 • Standaard

  Lago Amore | 733 | Tender
  Lago Amore | 733 | Tender

  ----------
  De Lago Amore wordt standaard geleverd met een zonnedek (incl. bijpassend kussen), 4 RVS kikkers, een RVS sleepoog, diverse opbergvakken, een stuurconsole, een luxe zit- en rugkussenset (meerprijs) en een HPL Teakvloer…

  € 26.995,00

© 2009 - 2024 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel