Lago Amore | 606 | Tender

EEN GEZINSBOOT MET ONGEKENDE KWALITEITEN...
De Lago Amore 606 Tender is de ultieme cruiser met een onderscheidende sociale hangplek voor al je sociale media op het water... of je nu een beginnend of een varend schipper bent, met of zonder boegschroef. Deze alleskunner is ruim, opmerkelijk stabiel en zeer toegankelijk. Het besturen van deze boot voelt heel intuïtief aan, ook met de volle 6 tot 8 personen aan boord. Kortom, passend bij alle gewenste activiteiten op het water. De boot is ontzettend breed, hierdoor blijft de boot ook zeer stabiel!

EXTRA RUIMTE & STILTE 
Doordat de motor in een bun wordt geplaatst heeft u geen last van het motorgeluid of een uitstekende propeller. Je creëert hiermee extra ruimte voor een zonnedek op het achterdek. Daarnaast is er een heerlijk zwemplateau waardoor het makkelijk is om uit het water te klimmen. Wel zo fijn en relaxed.

DOORDACHT ERGONOMISCH 
Uiteraard conformeert de Lago Amore 606 Tender zich aan de CE richtlijnen... én we zijn in staat geweest om zó te ontwerpen dat de ruimte perfect past bij het dagelijks gebruik op het water. Qua ruimte (zit- of ligplek), of opbergruimte, of plaatsing van accessoires; we hebben écht overal rekening mee gehouden.

VOOR ANKER GAAN EN ONTSPANNEN
Meer dan voldoende ruimte om te ontspannen aan boord. Of het nu liggend een boek lezen is, of zwemmen en daarna zonnen op de twee ligbedden; de keuze is aan jou... De Lago Amore 606 Tender heeft alles in huis om optimaal te kunnen genieten. Meer dan voldoende ruimte om te ontspannen aan boord. Of het nu liggend een boek lezen is, of zwemmen en daarna zonnen op de twee ligbedden; de keuze is aan jou... De Lago Amore 606 Tender heeft alles in huis om optimaal te kunnen genieten. 

BENZINE OF TOCH ELEKTRISCH?
Bij al onze Lago Amore modellen is het mogelijk om te kiezen tussen verschillende merken buitenboordmotoren en vermogens. Wilt u een schone en geruisloze motor? Dan hebben wij ook elektrische buitenboordmotoren waarbij wij verschillende accu-pakketten kunnen aanbieden voor een hele dag vaarplezier! 

Sorteer op
 • Standaard

  Lago Amore | 606 | Tender
  Lago Amore | 606 | Tender

  ----------
  De Lago Amore wordt standaard geleverd met een zonnedek (incl. bijpassend kussen), 4 RVS kikkers, een RVS sleepoog, diverse opbergvakken, een stuurconsole, een luxe zit- en rugkussenset (meerprijs) en een HPL Teakvloer…

  € 16.999,00

© 2009 - 2024 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel