FlexTrash


Ongeveer 8 miljoen ton plastic belandt elk jaar in de oceaan. Onze belangrijkste bron van leven wordt hiermee ernstig vervuild. Door verantwoordelijkheid te nemen voor je afval maak je een stap om onze oceanen schoon te houden.


Jij maakt het verschil!

Een schonere wereld begint bij jou! Kleine stappen kunnen al een grote bijdrage leveren. Bewust omgaan met je afval door het te scheiden en recyclen bijvoorbeeld. Bij Flextrash dromen wij van een schone wereld en een oceaan zonder plastic afval. Elke dag is ons enthousiaste team keihard aan het werk dit doel te bereiken. Help jij ons mee? Samen houden we natuur en oceanen schoon!

Om je hierbij te helpen steunt Flextrash de Mobile Waste Foundation. Bij elke aankoop in onze webshop doneren wij een deel voor het opruimen van de plastic soep en het redden van vissen en koraal! Wil je meer informatie of heb je een goed idee voor initiatieven van deze stichting? Bezoek dan de website van de Mobile Waste Foundation


Ontdek Flextrash! Dé prullenbak die met je meereist. Strak Dutch Design, vrolijke kleuren en gemaakt van oude plastic flessen. Samen voor een schone wereld!


 

© 2009 - 2023 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel