Yamaha Outboards 50 PKMaximaal plezier. Minimale emissies.

De compacte F50 is ideaal voor waterskiërs en wakeboarders. Ze behoort tot de sterkste, schoonste en zuinigste motoren in hun klasse, zodat u optimaal kunt genieten van uw favoriete activiteiten op het water. Het elektronische brandstofinspuitsysteem (EFI) van Yamaha koppelt schonere prestaties en een efficiënt brandstofverbruik aan een indrukwekkend vermogen, een enorm koppel in het middenbereik en hoge topsnelheden.

Daarnaast beschikt de F50 over veel andere unieke Yamaha functies die speciaal zijn ontwikkeld voor soepel, comfortabel en optimaal vaarplezier. Dit zijn onder meer het Power Trim- en Tilt systeem met groot bereik, waarmee u alles volledig en op ontspannen wijze onder controle hebt, en het PrimeStart™ startsysteem.


Uitermate soepel viercilinder raffinement - met EFI
Of het nu gaat om totale inhoud of het aantal cilinders, Yamaha kent de kracht van vier! Op die manier heeft 's werelds pionier op het gebied van viertaktmotortechnologie de viercilinderconfiguratie nog meer raffinement verschaft, met het krachtige langeslag ontwerp van de F50 met EFI-systeem – voor een uiterst soepel, bruikbaar vermogen met lage geluids- en trillingsniveaus.


Yamaha anti-diefstalsysteem (Y-COP)
Het unieke Y-COP systeem is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en uiterst effectief: met een simpele druk op de knop van de handige afstandsbediening maakt u het starten van de motor onmogelijk en omgekeerd. Zo kunt u er bij het achterlaten van uw boot gerust op zijn dat niemand zonder uw toestemming uw buitenboordmotor kan gebruiken.


Digitale netwerkmeters van Yamaha
De F50 is compatibel met de digitale netwerkmeters van Yamaha, netwerkmeters die u de informatie leveren die nodig is voor optimale motorprestaties en efficiëntie. Zoals een multifunctionele toerenteller die niet alleen toerental, draaiuren, trimhoek en oliedruk weergeeft, maar ook voorziet in waarschuwingslampjes en elektronische variabele toerentalregeling. Daarnaast geeft een snelheids-/brandstofmanagementmeter de snelheid, brandstofvoorraad en het brandstofverbruik weer.


Elektronische variabele sleeptoerentalregeling
Met een druk op de knop van de optionele toerenteller van het digitale netwerk – of via de schakelaar voor variabel sleeptoerental op de optionele multifunctionele stuurhendel – kan de bediener in precieze stappen van 50 tpm het motortoerental instellen.


Power Trim- en Tilt systeem met groot bereik
Ontdek de veelzijdigheid en kracht van de Yamaha-buitenboordmotoren. Met de handige drukknoppen kunt u met het trim- en tilt systeem de trimhoek snel, soepel en gemakkelijk aanpassen over een groot bereik. De negatieve triminstellingen komen vooral van pas voor een verbeterde acceleratie en om de boot sneller te laten planeren.


Robuuste en compacte motorkap uit één stuk
Met het geavanceerde ontwerp en de totale afmetingen van deze viercilinder hebben onze technici een opmerkelijk compacte en krachtige 996cc-motor ontworpen. Het lage gewicht is vergelijkbaar met dat van een conventionele driecilindermotor. De F50 heeft dus een optimale vermogen-gewichtsverhouding, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan boottypen.


Geavanceerde waarschuwingssystemen
Yamaha-motoren staan bekend om hun duurzaamheid en waardevastheid. Waarschuwingssystemen op de motoren meten de oliedruk, motortemperatuur en andere belangrijke variabelen en geven duidelijke geluidssignalen of visuele waarschuwingssignalen bij eventuele problemen. Als er een storing optreedt, wordt het toerental automatisch verlaagd om de motor te beschermen terwijl u koers naar wal zet.


tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

 

Sorteer op
 • Power Trim-Tilt

  Yamaha Outboard | F50HETL
  Yamaha Outboard | F50HETL

  ----------
  Deze Yamaha langstaart buitenboordmotor wordt electrisch gestart (Electric Start) en afstand bediend (Remote Control).LET OP:Voor dit model Yamaha F50 heeft u een extra kit (Flexible Rigging Kit) nodig. Zie hiervoor dit…

  € 7.635,00
© 2009 - 2022 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel