Yamaha Outboards 40 PKGemoedsrust is standaard bij deze motoren

De lichtgewicht F30 en F40 zijn ontworpen met een eenvoudige installatie en gebruiksgemak in gedachte, maar ze hebben ook een betrouwbaar en hoog vermogen.

Dankzij Yamaha's elektronische brandstofinspuitsysteem (EFI) leveren deze krachtbronnen een indrukwekkend vermogen bij hoge toerentallen, een enorm koppel in het middenbereik, een uitstekende betrouwbaarheid en laag brandstofverbruik. PrimeStart™ startsysteem maakt starten net zo eenvoudig en betrouwbaar als bij een auto – en omdat het een Yamaha is, weet u zeker dat de motor bij de eerste poging start. Dankzij het unieke Power Trim- en Tilt systeem met een groot bereik heeft u alles volledig onder controle.

Maar maakt u zich geen zorgen: dankzij het Yamaha anti-diefstalsysteem (Y-COP), een systeem dat op dezelfde manier werkt als een op afstand bedienbare startblokkering bij een personenauto, is starten alleen mogelijk als u dat wilt.


Elektronisch brandstofinspuitsysteem (EFI)
Deze modellen maken gebruik van een reeks innovatieve en geavanceerde technologieën voor optimalisering van het verbrandingsproces, waaronder Yamaha's beproefde Multi-Point EFI systeem met dampreductie voor lage emissies. Ze werken in combinatie met een microcomputer die het lucht/brandstofmengsel analyseert en optimaliseert voor snel starten, een uitstekende respons op de gashendel en een efficiënte verbranding.


Yamaha anti-diefstalsysteem (Y-COP)
Het unieke Y-COP systeem is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en uiterst effectief: met een simpele druk op de knop van de handige afstandsbediening maakt u het starten van de motor onmogelijk. Zo kunt u er bij het achterlaten van uw boot gerust op zijn dat niemand zonder uw toestemming uw buitenboordmotor kan gebruiken.


Digitale netwerkmeters
De F30 en F40 zijn compatibel met de digitale netwerkmeters van Yamaha, netwerkmeters die u de informatie geven die nodig is voor optimale motorprestaties en efficiëntie. Zoals: een multifunctionele toerenteller die niet alleen toerental, draaiuren, trimhoek en oliedruk weergeeft, maar ook voorziet in waarschuwingslampjes en elektronische variabele toerentalregeling. Daarnaast geeft een snelheids-/brandstof managementmeter de snelheid, brandstofvoorraad en het brandstofverbruik weer.


Power Trim- en Tilt systeem met groot bereik
Ontdek de veelzijdigheid en kracht van de Yamaha-buitenboordmotoren Met de handige drukknoppen kunt u met het trim- en tilt systeem de trimhoek snel, soepel en gemakkelijk aanpassen. Het trimsysteem met groot bereikt zorgt voor vertrouwenwekkende vaareigenschappen, waaronder een negatieve triminstelling voor een verbeterde acceleratie en om de boot sneller te laten planeren.


Robuuste en compacte motorkap uit één stuk
Deze motoren zijn gewoonweg subliem. De compacte, lage motorkappen hebben een krachtige uitstraling, zijn ze net zo robuust als ze ogen en geven ze een optimale demping van het motorgeluid. Dus als u kiest voor één van deze veelzijdige motoren, kiest u voor comfort en ontspanning. Deze motoren bieden een hoge vermogen-gewichtsverhouding en stijlvol ontwerp.


Met één hendel verstelbare stuurfrictie (modellen met stuurhendel)
Deze functie maakt het nog eenvoudiger om ontspannen te genieten, zonder dat u constant moet bijsturen om in een rechte lijn te blijven varen. Een kleine polsbeweging is al voldoende om uw vaarsnelheid aan te passen aan de omstandigheden.


YDC-30, Yamaha's perfecte corrosiebescherming
U hebt een motor nodig waarop u kunt vertrouwen en Yamaha-buitenboordmotoren zijn vermaard om hun duurzaamheid en de daardoor hoge waardevastheid. De unieke aluminiumlegering YDC-30 die de externe motorcomponenten beschermt, een zinkcoating, hoogwaardig roestvrij staal en vijf externe laklagen, bieden langdurige bescherming, van binnen en van buiten.


tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

 

Sorteer op
 • Hydro Tilt

  Yamaha Outboard | F40FEHDS
  Yamaha Outboard | F40FEHDS

  ----------
  Deze Yamaha kortstaart buitenboordmotor wordt electrisch gestart (Electric Start) en handmatig middels de knuppel bediend (Manual Control).LET OP:Voor dit model Yamaha F40 heeft u een extra kit (Flexible Rigging Kit)…

  € 6.695,00
 • Hydro Tilt

  Yamaha Outboard | F40FEHDL
  Yamaha Outboard | F40FEHDL

  ----------
  Deze Yamaha langstaart buitenboordmotor wordt electrisch gestart (Electric Start) en handmatig middels de knuppel bediend (Manual Control).LET OP:Voor dit model Yamaha F40 heeft u een extra kit (Flexible Rigging Kit)…

  € 6.695,00
 • Power Trim-Tilt

  Yamaha Outboard | F40FETS
  Yamaha Outboard | F40FETS

  ----------
  Deze Yamaha kortstaart buitenboordmotor wordt electrisch gestart (Electric Start) en afstand bediend (Remote Control).LET OP:Voor dit model Yamaha F40 heeft u een extra kit (Flexible Rigging Kit) nodig. Zie hiervoor dit…

  € 6.595,00
 • Hydro Tilt

  Yamaha Outboard | F40FEDL
  Yamaha Outboard | F40FEDL

  ----------
  Deze Yamaha langstaart buitenboordmotor wordt electrisch gestart (Electric Start) en afstand bediend (Remote Control).LET OP:Voor dit model Yamaha F40 heeft u een extra kit (Flexible Rigging Kit) nodig. Zie hiervoor dit…

  € 6.165,00
 • Power Trim-Tilt

  Yamaha Outboard | F40FETL
  Yamaha Outboard | F40FETL

  ----------
  Deze Yamaha langstaart buitenboordmotor wordt electrisch gestart (Electric Start) en afstand bediend (Remote Control).LET OP:Voor dit model Yamaha F40 heeft u een extra kit (Flexible Rigging Kit) nodig. Zie hiervoor dit…

  € 6.595,00
© 2009 - 2022 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel