Yamaha Outboards 25 PK


Een compacte, stijlvolle motor met een enorm vermogen
Open het gas van de F25 en u begrijpt meteen waarom dit model van grote klasse is: een veelzijdige, tweecilinder viertakt, die hoge prestaties combineert met souplesse. Een uitstekend brandstofverbruik en perfecte souplesse behoren tot de standaardkenmerken en bovendien is de motor dankzij zijn lagere uitstoot vriendelijk voor het milieu.

De extra functionaliteit, die normaal alleen op grotere motoren te vinden is, omvat de computergestuurde ontsteking, een speciaal startsysteem en een grote geluiddemper.

Dankzij de via één hendel regelbare stuurfrictie, krachtige dynamo en het hydraulisch powertrim- en tiltsysteem met groot bereik is de F25 een uitstekende keus voor commercieel, professioneel en recreatief gebruik.


Robuuste motorkap uit één stuk
Deze slimme motor is direct herkenbaar als een nieuwe Yamaha en is ontworpen als robuuste motorkap uit één stuk, met stijlvolle graphics en een robuust gevoel dat elke eigenaar zal waarderen. Er is ook een slim ontworpen waterafvoerkanaal van de luchtinlaat in de motorkap gebouwd.


PrimeStart™
Start uw buitenboordmotor net zo makkelijk als een auto, ook al is de motor nog koud. Het exclusieve Yamaha PrimeStart™ startsysteem zorgt ervoor dat de motor bij het bedienen van de startknop of het trekkoord altijd direct aanslaat.


Extra gemak en vaarcomfort
U zult ervaren dat de F25 eenvoudig te bedienen is en comfortabel om mee te varen dankzij de vele functies: van de schakelhendel aan de voorzijde en de met één hendel verstelbare stuurfrictie tot het decompressiesysteem voor soepel en gemakkelijk starten. De optionele multifunctionele stuurhendel is nog een reden om voor deze sterke, betrouwbare motor te kiezen.


Grote multifunctionele stuurhendel (optie)
Deze geweldige optie brengt alle motorbedieningselementen overzichtelijk binnen handbereik van de bestuurder en omvat een nog grotere stuurhendel voor comfortabel sturen en manoeuvreren. Of u nu rustig in de haven of met de hogere snelheden die deze motor mogelijk maakt op zee vaart, de F25 is bovenal plezierig in gebruik.


Geweldige prestaties, stil en trillingsarm
Een acceleratiepomp in combinatie met een lange inlaat verhogen de efficiency bij lage tot middelhoge snelheid, zodat u beschikt over vermogen wanneer u dat het meest nodig heeft. De F25 is tevens voorzien van een balansgewicht en een speciale lange ophanging, die er voor zorgen dat trillingen in de boot tot een minimum worden beperkt. Een speciale labyrintuitlaat dempt de motorgeluiden.


Krachtige dynamo - de betrouwbare stroombron
De F25 kan voor uiteenlopende toepassingen worden gebruikt, van vissen in het donker tot varen langs de kust. De krachtige dynamo is een comfortabele functie die ervoor zorgt dat er altijd voldoende stroom beschikbaar is om de motor te starten, ook na langdurig stationair draaien of varen met laag toerental met veel stroomverbruikers ingeschakeld.


Ondiepwaterstand
Dankzij de ondiepwaterstand kunt u ook in ondiep water veilig manoeuvreren. Zo kunt u altijd zo dicht bij de oever komen als u wilt, zonder bang te zijn uw propeller te beschadigen, of u nu in het troebele water van een plas navigeert of in de nabijheid van een verraderlijke zandbank.


Zoetwaterspoelsysteem
Via een gemakkelijk toegankelijke aansluiting aan de voorkant kunt u zout en vuil uit het koelkanaal spoelen zonder de motor te laten draaien. Gewoon een slang aansluiten en spoelen. Dit is een zeer efficiënte manier om corrosie tegen te gaan en de levensduur van uw buitenboordmotor te verlengen.


Gebruik een High-Thrust werkpaard
Als u pure kracht en een nauwkeurig stuurgedrag wenst, vormen de FT-modellen uw perfecte metgezel. Deze high-thrust motoren stellen met hun indrukwekkende koppel, minimale geluids- en trillingsniveau en een laag brandstofverbruik een nieuwe norm in buitenboordprestaties. Ideaal voor zeil- en visboten en professionele gebruikers.

FT-modellen zijn uitgerust met Yamaha's gepatenteerde Dual-Thrust propeller voor maximale stuwkracht in zowel vooruit als achteruit, wat moeiteloos manoeuvreren van zware boten mogelijk maakt.

Het CDI-ontstekingssysteem vergemakkelijkt de start en verbetert de betrouwbaarheid onder uiteenlopende omstandigheden. Dankzij de krachtige dynamocapaciteit is er ruim voldoende startvermogen, zelfs na langere tijd draaien met een laag toerental. De motoren van de FT-serie zijn stoere en krachtige werkpaarden die u nooit in de steek laten.


tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

 

Sorteer op
 • Yamaha Outboard | F25GMHS
  Yamaha Outboard | F25GMHS

  ----------
  Deze Yamaha kortstaart buitenboordmotor wordt via een trekkoord gestart (Manual Start) en handmatig middels de knuppel bediend (Manual Control).Deze legendarische draagbare tweecilinder-viertakt buitenboordmotor is…

  € 4.685,00
 • Yamaha Outboard | F25GMHL
  Yamaha Outboard | F25GMHL

  ----------
  Deze Yamaha langstaart buitenboordmotor wordt via een trekkoord gestart (Manual Start) en handmatig middels de knuppel bediend (Manual Control).Deze legendarische draagbare tweecilinder-viertakt buitenboordmotor is…

  € 4.685,00
 • Yamaha Outboard | F25GWHS
  Yamaha Outboard | F25GWHS

  ----------
  Deze Yamaha kortstaart buitenboordmotor wordt electrisch gestart (Electric Start) en handmatig middels de knuppel bediend (Manual Control).Deze legendarische draagbare tweecilinder-viertakt buitenboordmotor is circa 25%…

  € 5.095,00
 • Yamaha Outboard | F25GWHL
  Yamaha Outboard | F25GWHL

  ----------
  Deze Yamaha langstaart buitenboordmotor wordt elektrisch gestart (Electric Start) en handmatig middels de knuppel bediend (Manual Control).Deze legendarische draagbare tweecilinder-viertakt buitenboordmotor is circa 25%…

  € 5.095,00
 • Yamaha Outboard | F25GES
  Yamaha Outboard | F25GES

  ----------
  Deze Yamaha kortstaart buitenboordmotor wordt electrisch gestart (Electric Start) en afstand bediend (Remote Control). LET OP:Voor dit model Yamaha F25 heeft u een extra kit (Flexible Rigging Kit) nodig. Zie hiervoor…

  € 4.705,00
 • Yamaha Outboard | F25GEL
  Yamaha Outboard | F25GEL

  ----------
  Deze Yamaha kortstaart buitenboordmotor wordt electrisch gestart (Electric Start) en afstand bediend (Remote Control). LET OP:Voor dit model Yamaha F25 heeft u een extra kit (Flexible Rigging Kit) nodig. Zie hiervoor…

  € 4.705,00
 • Power Trim-Tilt

  Yamaha Outboard | F25GETL
  Yamaha Outboard | F25GETL

  ----------
  Deze Yamaha kortstaart buitenboordmotor wordt electrisch gestart (Electric Start) en afstand bediend (Remote Control). LET OP:Voor dit model Yamaha F25 heeft u een extra kit (Flexible Rigging Kit) nodig. Zie hiervoor…

  € 5.335,00
© 2009 - 2022 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel