Yamaha Outboards 5.0 PKEenvoudig te dragen - ongedwongen vaarplezier

Deze buitenboordmotoren, met hun modern en stijlvol vormgegeven look, zijn uitermate licht, handzaam en eenvoudig te dragen, zodat u ze moeiteloos op het dek van een groter vaartuig kunt tillen. De F4, F5 en F6 zijn gemakkelijk op te bergen en te bedienen. En bieden ruim voldoende vermogen om met een gerust hart het water op te gaan.

Dankzij hun compacte afmetingen, brede handgrepen en ingebouwde brandstoftank zijn ze gemakkelijk te dragen, en met Yamaha's CDI-ontstekingssysteem starten ze direct. De betrouwbaarheid van Yamaha, het lage brandstofverbruik, de eenvoudige bediening en de geluids- en trillingsarme werking spreken vanzelf.

De F4, F5 en F6 bieden de slimme oplossing, of u nu met uw gezin snel het water op wilt of als u op zoek bent naar een praktische hulpmotor voor uw zeiljacht.


Moderne, grijze motorkap en vernieuwd graphic-ontwerp
Om het unieke karakter te behouden, hebben de F4, F5 en F6 een nieuwe look gekregen, met een moderne, grijze motorkap en de nieuwste generatie graphics en styling van Yamaha. Het frisse ontwerp weerspiegelt het onbezorgde plezier dat deze compacte en draagbare buitenboordmotoren bieden.


Eenvoudig en comfortabel mee te nemen - aan boord en naar land
Wanneer u snel en gemakkelijk het water op wilt, is handzaamheid van groot belang. De F4, F5 en F6 bieden met hun compacte ontwerp en comfortabele, ruim bemeten handgrepen ultiem draagcomfort. Deze motoren draagt u dus zonder moeite naar het water of tilt u met gemak als hulpmotor op het dek van een groter schip.


Ingebouwde brandstoftank met omschakelvoorziening voor externe tank
De handige ingebouwde brandstoftank van 1,1 liter zorgt voor een uitstekende draagbaarheid en meer ruimte voor spullen in de boot, zoals een extra doos aas of een extra koeltas met hapjes en drankjes. Voor langere tochten kunt u gewoon een externe tank aansluiten (verkrijgbaar als optie) en de tweewegkraan omschakelen.


Olielekvrij opbergsysteem met 3 standen voorkomt olielekkage
Bij het vervoer van uw buitenboordmotor naar en van het water of bij het opbergen ervan is olielekkage het laatste waar u op zit te wachten. Dankzij het unieke carterventilatiesysteem van Yamaha kan de motor bij het opbergen op de voorzijde of zijkant worden gelegd, zonder dat er olie in uw dok, op uw dek, in het opbergvak of de bagageruimte van de auto lekt.


Besturing over 180º met verstelbare stuurfrictie en gasgreep
De besturing is echt een genot dankzij de eenvoudig verstelbare stuurfrictie en de mogelijkheid om 90º volledig naar links of rechts te sturen, waardoor het nemen van nauwe bochten of afmeren geen probleem meer is. De gasgreep kan tijdens het varen ook eenvoudig worden aangepast, zodat u ook bij hogere snelheden verzekerd bent van een voortreffelijke stabiliteit en controle.


Een optionele lichtspoel levert 12 V, 6 A
De handige optionele lichtspoel met spanningsregelaar/gelijkrichter is een betrouwbare 12 V, 6 A stroombron voor de verlichting en het opladen van de accu. Ideaal voor ontdekkingstochten of vissen in het donker!


Sterke propeller en as
Geheel in lijn met zijn stoere en robuuste constructie, beschikt de F4, F5 en F6 over een drieblads aluminium propeller, die door middel van een borgpen is vastgezet.


YDC/30/Yamaha´s perfecte corrosiebescherming
U hebt een motor nodig waarop u altijd kunt vertrouwen. Yamaha-buitenboordmotoren staan bekend om hun duurzaamheid en waardevastheid. De unieke aluminiumlegering YDC-30 die de externe motorcomponenten beschermt, een zinkcoating, hoogwaardig roestvrij staal en vijf externe laklagen, bieden langdurige bescherming, van binnen en van buiten.


tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

 

Sorteer op
 • Yamaha Outboard | F5AMHS
  Yamaha Outboard | F5AMHS

  ----------
  Deze Yamaha kortstaart buitenboordmotor wordt via een trekkoord gestart (Manual Start) en handmatig middels de knuppel bediend (Manual Control).Deze aantrekkelijke motor met zijn slimme en stijlvolle uitstraling biedt…

  € 1.355,00
 • Yamaha Outboard | F5AMHL
  Yamaha Outboard | F5AMHL

  ----------
  Deze Yamaha langstaart buitenboordmotor wordt via een trekkoord gestart (Manual Start) en handmatig middels de knuppel bediend (Manual Control).Deze aantrekkelijke motor met zijn slimme en stijlvolle uitstraling biedt…

  € 1.355,00
© 2009 - 2022 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel