HomeBuitenboordmotoren > Yamaha > Yamaha 2.5 PK 4taktDraagbaar vermogen: oppakken en wegwezen

Zelfs de kortste boottochtjes kunnen een fantastisch avontuur worden met de F2.5. Dus trek eropuit en geniet ervan!

De viertaktmotor in de gestroomlijnde behuizing zit boordevol grensverleggende Yamaha-technologie. En kracht: voldoende vermogen om u overal te brengen waar u wilt. Hij beschikt standaard over een superieure bediening, wendbaarheid en betrouwbaarheid, met gebruiksvriendelijke besturingselementen en trillingsvrije prestaties.

De grote, comfortabele draaggreep maakt van de F2.5 een optimaal draagbare en gebruiksvriendelijke motor, en voegt een nieuwe dimensie toe aan het varen met een kleine boot. Daarnaast is het ook een ideale hulpmotor voor zeiljachtbezitters.


Stuurhendel met schakeling
Doorgaans zijn alleen grotere motoren uitgerust met een full-size schakelhendel, maar voor de F2.5 is het echt een pluspunt om zo eenvoudig in de stand Vooruit te kunnen schakelen (of Neutraal voor het opwarmen van de motor of in ondiep water). Dankzij het gemak van de 360º besturing hebt u alles volledig onder controle.


360º besturing voor optimale wendbaarheid
De eerste keer al dat u de F2.5 meeneemt op het water zult u al snel merken hoe uitzonderlijk wendbaar hij is. De volledig 360º besturing biedt uitzonderlijke wendbaarheid, waardoor u bijzonder eenvoudig in en uit krappe ruimtes kunt manoeuvreren. Een belangrijk voordeel is ook dat u zonder te schakelen kunt overgaan naar achteruit varen en omgekeerd.


Ingebouwde brandstoftank
Als u er echt op uit wilt, moet u voldoende ruimte hebben voor alle noodzakelijke spullen, zoals een extra doos aas of een extra koeltas met hapjes en drankjes voor u en uw vrienden. Om u meer ruimte te geven in de boot, beschikt de zuinige F2.5 over een ingebouwde brandstoftank, waardoor er geen externe tank meer nodig is.


Robuuste stuurhandel met confortabele draaigasgreep
De robuuste stuurhendel van de F2.5, met een grote en comfortabele draaigasgreep, biedt u een optimale controle over de motor, terwijl de zijdelings gemonteerde schakelhendel eenvoudig te bedienen is. Hierdoor kunt u uw boot gemakkelijk en nauwkeurig besturen. De manoverboordschakelaar en gaskabel zijn geïntegreerd in het ontwerp.


Afstelling van de stuurfrictie
De F2.5 is uiterst makkelijk te bedienen dankzij de eenvoudig verstelbare stuurfrictie en gasgreep. Beide kunnen gemakkelijk worden versteld tijdens het varen, zodat u ook bij hogere snelheden een voortreffelijke stabiliteit en controle hebt.


Sterke propeller en as
Geheel in lijn met zijn stoere en robuuste constructie, beschikt de F2.5 over een drieblads aluminium propeller, die door middel van een borgpen is vastgezet.


YDC/30/Yamaha´s perfecte corrosiebescherming
U hebt een motor nodig waarop u altijd kunt vertrouwen. Yamaha-buitenboordmotoren staan bekend om hun duurzaamheid en waardevastheid. De unieke aluminiumlegering YDC-30 die de externe motorcomponenten beschermt, een zinkcoating, hoogwaardig roestvrij staal en vijf externe laklagen, bieden langdurige bescherming, van binnen en van buiten.

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

tohatsulogo.jpg

 

Maandag OP AFSPRAAK
Dinsdag OP AFSPRAAK
Woensdag OP AFSPRAAK
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Trustwatersport
Venenweg 71
1161 AK  ZWANENBURG
The Netherlands
  
KvK 53699793, Amsterdam
BTWNL0445.07.963.B03
IBAN NL51 INGB 0005 1489 29
BICINGBNL2A
info@trustwatersport.nl
06-53401410
06-53401410

Trustwatersport actieprijs

Tohatsu MFS5C SL - 4takt € 1.399,00 € 1.299,00
© 2009 - 2018 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie