Suzuki Outboards 4.0 PK


Revolutionair in lichtgewicht en gebruiksgemak

Voor de kleine boot of opblaasboot heeft Suzuki drie nieuwe lichtgewicht buitenboordmotoren: de DF4A, DF5A en DF6A. Deze draagbare krachtpatsers zijn licht, compact, eenvoudig in gebruik en betrouwbaar. En door hun nieuwe design en kleur zijn deze innovatieve motoren pure eyecatchers op het water.

De nieuwe 4-takt buitenboordmotoren zijn compact met een gewicht vanaf 23,5 kg. Samen met twee stevige handgrepen zijn ze heel gemakkelijk te tillen. De verbeterde brandstof- en smeersystemen maken het bovendien mogelijk dat de DF4A, DF5A en DF6A zonder enige lekkage op drie manieren kunnen worden neergelegd.

Zonder veel inspanning direct het water op
Na opslag hoeft het nieuwe brandstoftoevoersysteem voor gebruik niet voorbereid te worden. Samen met de eenvoudig te gebruiken terugloopstarter betekent dit dat je bij aanvang van het watersportseizoen zonder veel inspanning direct het water op kunt. En eenmaal op het water zorgt het nieuwe kantelsysteem voor extra gebruiksgemak.

Verder zijn verbeteringen doorgevoerd aan de hendel zodat deze minder trillingen doorgeeft aan de hand die hem bedient. De stuurhendel is speciaal ontworpen om een comfortabele zitpositie mogelijk te maken en zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de boot.

Boordevol met geavanceerde 4-takt technologie
De DF4A, DF5A en DF6A zijn met hun 1-cilinder 4-takt motor met een cilinderinhoud van 138 cm3, de grootste 1-cilinders in deze klasse. Het lichte gewicht gecombineerd met het uitstekende koppel in het lage en midden toerengebied zorgen voor een geweldige acceleratie. De digitale condensatorontsteking zorgt voor een exacte ontstekingstiming en is bovendien voorzien van een toerental-begrenzer. Door een reductie van de compressie tijdens het starten, wordt de handstart een peulenschil.

Het smeringsysteem van de DF4A, DF5A en DF6A is uniek vanwege de extra oliedoorgang voor de bovenste en onderste krukas en de voet van de drijfstang. De betrouwbaarheid hiervan is groot vanwege het extra oliefilter, een primeur in deze klasse.

Fluisterstil en zuinig
Een ander groot gebruikersvoordeel is de soepele, fluisterstille werking van de buitenboordmotoren. Dit is deels te danken aan de offset krukas. Die garandeert een soepeler beweging van de zuigers wat vibraties reduceert. Door het uiterst lage brandstofverbruik kunt u met deze draagbare buitenboordmotoren met één tank benzine tot 50% langer varen dan met vergelijkbare 2-takt motoren.

Ze voldoen dan ook aan de strengste milieu-eisen. De nieuwe DF4A, DF5A en DF6A buitenboordmotoren zijn voorzien van Suzuki Marine’s speciale anticorrosiebehandeling voor optimale bescherming en zorgeloos gebruik in zout water.


                        

Sorteer op
 • Suzuki Outboard | DF4AS
  Suzuki Outboard | DF4AS

  Deze Suzuki kortstaart buitenboordmotor wordt via een trekkoord gestart (Manual Start) en handmatig middels de knuppel bediend (Manual Control).

  ----------
  Voor de kleine boot of opblaasboot heeft Suzuki drie nieuwe lichtgewicht…

  € 1.199,00
 • Suzuki Outboard | DF4AL
  Suzuki Outboard | DF4AL

  Deze Suzuki langstaart buitenboordmotor wordt via een trekkoord gestart (Manual Start) en handmatig middels de knuppel bediend (Manual Control).

  ----------
  Voor de kleine boot of opblaasboot heeft Suzuki drie nieuwe lichtgewicht…

  € 1.199,00

  
MaandagOp afspraak
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

 
Trustwatersport 
Venenweg 71 
1161 AK  Zwanenburg 
The Netherlands 
  
Mobiel06-53401410
Emailinfo@trustwatersport.nl
App 06-53401410
  
KvK nr53699793
BTW nrNL0011.67.962.B14
IBAN nrNL51INGB0005148929
BICINGBNL2A

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

© 2009 - 2021 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel