Cadeaubonnen


In aanvulling op onze Algemene Verkoopvoorwaarden zijn deze cadeaubon voorwaarden van toepassing op door Trustwatersport uitgegeven cadeaubonnen. Door gebruik te maken van een Trustwatersport cadeaubon aanvaardt u deze cadeaubon voorwaarden en verbindt u zich ertoe deze na te leven.


Geldigheidsduur
De cadeaubon heeft een geldigheidsduur van één jaar na uitgifte. Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden ingewisseld. U vindt de vervaldatum op de achterzijde van de cadeaubon.


Besteding
Cadeaubonnen zijn niet voor geld inwisselbaar. Cadeaubonnen zijn uitsluitend inwisselbaar voor artikelen die zijn aan te schaffen bij Trustwatersport. Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt voor nog niet betaalde bestellingen / facturen.

Mocht uw bestelling hoger in waarde zijn dan de waarde van de cadeaubon(nen), dan dient u dit verschil bij te betalen. Mocht uw bestelling lager in waarde zijn dan de waarde van de cadeaubon(nen), dan vervalt het resterende bedrag. De restwaarde is niet inwisselbaar voor geld. Geretourneerde artikelen, betaald met een cadeaubon, worden niet vergoed in contanten.


Fraude
Het is niet toegestaan de cadeaubon(nen) of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van cadeaubonnen wordt ontzegd.


Verlies of Diefstal
Trustwatersport is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van de cadeaubon. U dient de cadeaubon zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Trustwatersport te worden verstrekt.


Cadeaubon voorwaarden
Deze cadeaubon voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Trustwatersport is gerechtigd deze cadeaubon voorwaarden tussentijds te wijzigen maar zal wijzigingen tijdig aankondigen op de website (deze pagina).

Deze cadeaubon voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan om de cadeaubon voorwaarden telkens voor het gebruik van een Cadeaubon te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen Cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde cadeaubon voorwaarden.

 

cadeaubon.jpg

Maandag Op afspraak
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
 

Trustwatersport
Venenweg 71
1161 AK  ZWANENBURG
The Netherlands
  
KvK53699793, Amsterdam
BTWNL0445.07.963.B03
IBANNL51 INGB 0005 1489 29
BICINGBNL2A
info@trustwatersport.nl
06-53401410
06-53401410

Trustwatersport actieprijs

© 2009 - 2018 Trustwatersport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie